Nevergreens S05E01

God sensommar kära lyssnare!

Äntligen dags för Nevergreens-premiär igen! Skivhögarna har växt en del under sommaren, så det ska bli skoj att visa upp lite nya fynd av bortglömd mainstreampop från 80-talet.

Det blir ännu en lite slöare säsong, speciellt jämfört med de superambitiösa Tema-programmen från säsong 2 och 3, men sex program i samma stil som förra säsongen blir det i alla fall. Hösten blir ju så kort säsongsmässigt så jag tror vi skippar liströstandet den här säsongen, så blir det sex vanliga program istället. Eller vad tycker ni? Hör gärna av er om ni tycker att röstandet och Nevergreenslistan är en viktig del i detta, finns inget som hindrar mig från att ändra upplägget.

Om inte annat så kan vi köra en fullskalig Nevergreens-säsong (med Temaämnnen och röstning) under våren igen. Då har jag förhoppningsvis mer tid också.

Premiärprogrammet bjuder på en sedvanligt härlig blandning av högt och lågt. Ett par amerikanska new-wave-plattor, lite välkammad AOR, europop på svenska och ett par USA-succéer som aldrig funkade på export. Och mycket annat.

Vad kul att ni lyssnar!

Avsnitt_S05E01

Låtlista:

Rouen – Ordinary Life (Island; 1985)
Vicki & the Virgins – En Enda Natt (Sonet; 1982)
Polyrock – Working On My Love (Passport; 1982)
Oran Juice Jones – The Rain (Def Jam; 1986)
Melissa Manchester – You Should Hear How She Talks About You (Arista; 1982)
Dear Enemy – Computer One (Capitol; 1983)
Jimmy Davis & the Junction – Don’t Hold Back The Night (QMI; 1987)
Bibi Martin – Get Out of Here (Wea; 1984)
Martin Briley – Dangerous Moments (Mercury; 1984)
The Reivers – In Your Eyes (Capitol; 1987)
Baton Rouge – Natt i Venedig (Sonet; 1987)
Bardeux – When We Kiss (Synthicide; 1988)

[mixcloud https://www.mixcloud.com/vladislavbonita/nevergreens-s05e01/ width=660 height=240 hide_cover=1 hide_tracklist=1]