Nevergreens S04E09

Äntligen dags att summera den här fjärde säsongen av Nevergreens. Nästan hundra låtar har vi lyssnat på, och tio av dem ska presenteras i detta nionde och sista program för säsongen.

Det är ju ni som lyssnat som röstat, så klart. Deltagandet har varit lite större den här gången, vilket gjort det aningen lättare att göra en korrekt lista. I höstas hamnade ju många låtar på samma poäng till exempel.

Detta har hänt den här gången också, men då har jag haft lite mer siffror att luta mig mot för att särskilja låtarna.

I första hand handlar det så klart om vilka låtar som fått flest röster, men i de fall låtar har fått exakt samma poäng så har jag tittat på lyssningsgraden på just det programmet. En låt som fått 10 röster i ett program med 50 spelningar väger tyngre än en låt som fått 10 röster där programmet spelats 100 gånger.

Hur som helst – resultatet är klart och presenteras i det här programmet. Jag lägger upp en låtlista så småningom, men det är väl roligare om den inte finns redan nu?

Tack alla som lyssnat och röstat den här våren! Nu springer Nevergreens ut på sommarlov, men Melodiradion håller sig halvt aktiv även under sommaren. Nevergreens är naturligtvis tillbaka med nya program i höst.

[mixcloud https://www.mixcloud.com/vladislavbonita/nevergreens-s04e09/ width=660 height=240 hide_cover=1 hide_tracklist=1]

Ha en fin sommar!

Vladislove!