Nevergreens S08E01

Efter ett års frånvaro är Nevergreens tillbaka igen! Vaskandet efter hits som aldrig blev hits blir av naturliga skäl svårare ju längre man hållit på, och efter sju säsonger så kände jag att det behövdes en andningspaus för att hämta upp beståndet igen.

Att hitta skivor är egentligen inte så svårt. Det kryllar fortfarande av kandidater. Men eftersom jag vill att programmen ska ha en viss bredd och lägstanivå, så krävs lite större tålamod än i de första säsongerna.

Men nu är säsong 8 här, och det känns superkul så klart. Ni som har följt serien genom åren kommer känna igen er. Här har vi lite kontintental HiEnergy, amerikansk och fransk finsmakarpop, en övervintrad singersongwriter, svensk discorock och så klart en massa annat.

 

Låtlista:
Phil Jones – This Mirror (Charisma; 1983)
Chris Eaton – Golden Rule (Reunion; 1986)
Vesta – Once Bitten Twice Shy (A&M; 1986)
Glamour – Jag Vill Dansa (Polar; 1982)
Jo-Lo – Last Call (Ram’s Horn; 1984)
Randy Goodrum – Silhouette (GRP; 1985)
Raft – Madagascar (Polydor; 1989)
Sandy Stewart – Saddest Victory (Modern Records; 1984)
Video Vision – Klockorna Har Tystnat i Notre Dame (MyLabel; 1982)
Paul Brady – The Great Pretender (Polydor; 1983)