Nevergreens S05E06

Då har det faktiskt blivit dags för säsongsfinal i den ganska korta sjätte säsongen av Nevergreens. Sista programmet brukar ju betyda att vi kör topplistan, men eftersom röstningen pausats den här rundan så blir det ett helt vanligt program.

Passa på att njuta av det, för detta blir faktiskt sista programmet i det här formatet på ett tag. Programmet har ju ändrats lite genom åren, men i stort sett haft samma upplägg. I vårens säsong tar vi en liten paus från det, vi ska nämligen blicka lite bakåt. Det gör vi ju alltid, kan man tycka, men nu ska vi blicka bakåt i de egna leden och istället för nya program kommer ett antal specialprogram uppdelat efter olika genrer.

Mycket mer än så har jag inte bestämt än så länge, så kom gärna med förslag på vilka specialavsnitt jag kan göra. Jag tänker mig program som kanske påminner om gamla Melodiradion i upplägget men där jag spelar låtar från alla säsonger av Nevergreens inom en viss genre. Förhoppningsvis uppblandat med en och annan ny låt också.

Mailadressen är [email protected] förresten, om ni vill komma med förslag eller komma i kontakt av nån annan anledning.

Men än är vi inte klara med säsongen. Sjätte avsnittet bjuder på absurt många brittiska plattor. En av anledningarna till pausen för övrigt, det blir svårare och svårare att få variation kombinerat med kvalitet i programmen. Förutom en uppsjö engelska duos så blir det en exil-amerikan, holländsk calypsopop och göteborgsk nyromantik bland annat.

Håll utkik här och i Mixcloud-flödet efter nya program 2017. Och så klart kommer Tidsmaskinen fortsätta dyka upp då och då också.

God Jul och Gott Nytt År!

avsnitt_s05e06

Låtlista:

Attaboy – Hungry Soul (Wea; 1987)
Millions Like Us – In Love With Yourself (Virgin; 1987)
Nine Ways To Win – Close To You (Duke Records; 1983)
J.C. Barreto – Utanför Vrålar Vinternatten (Polar; 1981)
Patrick Boothe – Easier Said That Done (Supreme; 1987)
Earth & Fire – Weekend (Mariann; 1980)
Interplay – Pretty Face [Zizi Jeanmaire] (Carrere; 1982)
The Quick – Rhythm of the Jungle (Epic; 1982)
Spear of Destiny – Never Take Me Alive (10 Records; 1987)
Indian Givers – Hatcheck Girl (Virgin; 1989)
Fia Nyström – Det Är Försent (Polar; 1982)
View From the Hill – I’m No Rebel (EMI; 1986)

[mixcloud https://www.mixcloud.com/vladislavbonita/nevergreens-s05e06/ width=660 height=240 hide_cover=1 hide_tracklist=1]